Oenemeloen

salade met meloen, vijg en parmaham

220521_oenemeloen

Bereidingstijd:
10 minuten

Hoeveelheid:
2 personen

Ingredi├źnten:

  • 1 kleine Cantaloupe meloen
  • 4 vijgen
  • 100 gr parmaham
  • gemengde slag
  • scheut olijfolie
  • handje blauwe bessen
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
Snij de vijgen in 8 parten en de meloen in bolletjes of parten. Knijp de schil van de meloen boven een bakje uit, voeg een flinke scheut olijfolie en peper en zout toe. Meng de dressing met de sla en meloenbolletjes. Drapeer boven op de ham en vijgen en maak af met wat blauwe bessen. Eet smakelijk

Heb je het recept gemaakt?

Laat me dan weten hoe je het vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #deleefstijlwinkel #ookjijkanhet. Enjoy!

Deel dit recept via:

Avatar foto

Joyce Lankhaar

Hallo, ik ben Joyce, ik bekijk het leven graag door een creatieve en positieve bril. Overal is wel iets moois te zien en van elke ervaring wel een belevenis te maken. Met mijn vrolijke ontwerpen en lekkere recepten hoop ik een mooie bijdragen te mogen leveren aan jouw prachtige reis hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 Shares
WhatsApp
Share
Share
Tweet
Print