12 uur seks

of...

12 uur lang seks

“Uit veldwaarnemingen blijkt dat de helft van de vuurwants koppeltjes 12 uur of langer copuleert”.

Het is maar net hoe je het verwoord, want eigenlijk staat er in beide zinnen precies hetzelfde?

En welke zin trekt jouw aandacht?

Ik ben geen enorme boekenwurm, geen lange-en-ingewikkelde-woorden-mens, bij mij blijven beelden en een simpele uitleg veel beter hangen. En dat is nou juist wat De Leefstijlwinkel na streeft. Wij willen jou echt laten begrijpen hoe bijvoorbeeld je brein werkt en waarom die koude douche jou geen stress oplevert maar je er juist tegen beschermt… maar dan niet met ingewikkelde woorden maar in Jip en Janneke taal.

Wij zijn een platform dat de schakel maakt tussen de geleerde bollebozen die ingewikkelde lange taal gewend zijn en de bezige bijen die helemaal geen tijd hebben om in ellenlange stukken te duiken maar die wel wat willen leren.

12 uur lang seks

Snappen hoe jouw waanzinnige systeem werkt

Binnen De Leefstijlwinkel heb ik de taak om leuke en logische illustraties bij alle uitleg te maken zodat je “de soms best wel ingewikkelde materie” op een makkelijke manier onder de knie krijgt. We willen dat je snapt hoe jouw waanzinnige systeem werkt zodat je je veranderingen ook vol kan houden, je leven lang.

We nemen je stapje bij stapje mee in onze leefstijlwereld. Je gaat leren wat jouw omgeving met je doet, hoe je je hormonen kan beïnvloeden, hoe je echt een verandering blijvend door kan voeren en natuurlijk ook wat de juiste voeding je brengt… en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Neem dan eens GRATIS deel aan 1 van onze toffe webinars of doe de GRATIS test – ONTMOET je leefstijl type – die je op onze website vindt.

En oh ja, mocht je het leuk vinden om te weten….

Deze foto komt uit mijn tuin en ik dacht…. serieus, is dit een soort van groepssex?  Maar veel vuurwantsen paren gemiddeld dus echt zo’n twaalf uur lang, zo voorkomen de mannetjes dat de vrouwtjes met andere mannetjes paren. En die sekspartij kan zelfs oplopen tot wel zeven dagen. Ze kunnen lopen en paren tegelijk. Echte multitaskers, dus.

Groetjes à la Joyce

12 uur lang seks..

Avatar foto

Joyce Lankhaar

Hallo, ik ben Joyce, ik bekijk het leven graag door een creatieve en positieve bril. Overal is wel iets moois te zien en van elke ervaring wel een belevenis te maken. Met mijn vrolijke ontwerpen en lekkere recepten hoop ik een mooie bijdragen te mogen leveren aan jouw prachtige reis hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
WhatsApp
Share
Share
Tweet
Print